0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 76 7 – ARC 22
voetbal20

Rohda 76 7 – ARC 22

Door Beheerder | 1 maart 2014 | Nieuws

Dit verslag is vanuit het oog geschreven door de scheidsrechter.

Vooraf en de verleden tijd van deze wedstrijd.

          Verloren in de uitwedstrijd.

          1 – 0 door een pingel op appel. Genaaid.

          Rode kaarten werden niet gegeven. Genaaid

          Gebroken voet als gevolg betekende vandaag revanche met 1 doel… 3 punten voor Rohda 7

Scheids begon geheel onpartijdig aan de wedstrijd zonder wraak gevoelens.

Door de harde en zware trainingen van Rohda 7 vielen er een aantal spelers af tijdens de loodzware training afgelopen donderdag. Verdediging was dus geen witte/roger/willem/ bassie, maar voorzitter en Maik op zijn oude vertrouwde positie. Willem was geschorst en moest verplicht als clown Bassie zijn carnavals weekend doorbrengen. Roger afwezig, Bas geblesseerd en whiteman op de weg terug, maar nog niet fit genoeg om de volledige wedstrijd te spelen. De flanken waren wel super goed bezet door Hendrik en Rien.

Door de afwijkende opstelling begonnen we toch goed maar helaas zonder doelpunten deze wedstrijd. Kansjes genoeg voor Cees, Niels, Evert Jan maar helaas. Het was dan ook na ruim 30 minuten de tegenpartij die de score opende. Door een schitterend doelpunt welke niet afgekeurd kon worden maar bijna een applaus waard was kwam ARC op een onverdiende voorsprong.

Rohda 7 had kansjes genoeg om de 1 – 1 te maken. Gelukkig gebeurde dat 5 minuten voor rust. Rino stond plotseling vrij en kon scoren. Doordat de scheidsrechter volkomen onterecht werd aangesproken op het feit dat hij een thuisfluiter was viel de eerste gele kaart voor ARC en daarom mochten ze beginnen met 10 man in de tweede helft.

Rohda 7 kwam dan ook fel uit de start blokken en op pure wilskracht en fysieke kracht liep Rohda 7 uit naar een 4 – 1 voorsprong. Dank aan heel het team. In de pocket en dit moest goed gaan. Niels maakte de 2 – 1, Kees maakte de 3-1 en Schild maakte de 4 – 1 op zijn Schild´s. Volgens ARC een overtreding, aanvallen van de keeper… maar ja, ook de scheids weet dat Schild nooit iemand met opzet aanvalt en dus doelpunt goedgekeurd.

Het nadeel voor de scheids was dan ook dat hij de thuis spelende partij goed kon beoordelen en gaf ARC een pingel mee. Waarom. Vinnie raakte voor het eerst in zijn carrière de bal in plaats van de tegenstander en kreeg geheel (on) terecht een pingel tegen. Niks aan de hand 4 – 2. (overigens wel een kratje voor Vinnie omdat hij Vinnie is)

Na een aantal minuten was het ook 4 – 3 en toen werd het toch nog spannend. Diep in blessure tijd 40ste minuut besloot de scheids trek in een biertje te hebben en floot af om zo snel een koude groene rakker in zijn handen te kunnen sluiten met de talenten van ons Rohda 7 en overwinning op zak.

Leer van deze voetbal middag. Om kampioen te worden moet je alle wedstrijden winnen. Het haalt niet uit hoe. Vandaag bewezen dat we met een spits als rechts back kunnen voetballen. Pijn kunnen overwinnen voor de 3 punten. Top team prestatie!!! 

Nog 6 wedstrijden winnen en we kunnen de competitie afsluiten op de platte kar. Spannende weken en volgende week staan de junioren BVCB op het programma. Deze niet onderschatten en op naar de nummer 1 positie.

Tot volgende week en proost.

Groetjes de scheidsrechter.
voetbal20


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie