0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 als reuzendoder
Rohda 1 Dick v Dam 29 mrt 14 800x534

Rohda’76 als reuzendoder

Door Beheerder | 30 maart 2014 | Nieuws

In de strijd tegen degradatie leverde Rohda’76 een opmerkelijke prestatie. De Bodegravers wonnen met 1-2 bij koploper DCV. De overwinning betekende alweer de derde zege op rij. En daarmee lijkt het team van coach Joop Böckling het vizier nadrukkelijk op lijfsbehoud te hebben gericht. De interim-oefenmeester bleef na zijn tussentijds aantreden alleen in de wedstrijd tegen Gouda met lege handen achter. Daarna volgden overwinningen op Maense, Hermandad en nu dus DCV. ,,Weet je, het was een verdiende overwinning al kwamen we net voor rust goed weg. Toen had het ook 2-0 kunnen worden,’’ duidt Böckling het keerpunt in de wedstrijd.

Rohda 1 Dick v Dam 29 mrt 14 800x534

In Krimpen aan den IJssel poetste Rohda’76 die 1-0 achterstand in de tweede helft weg. Dick van Dam bracht de boel in evenwicht en de winnende treffer kwam van Joost Kwakernaak, 1-2. Bemoedigend was ook de rentree van Esli Westmaas. De middenvelder moest maanden lang geblesseerd toekijken, maar pakte nu zijn eerste speelminuten weer mee.

Rohda 1 Joost Kwakernaak 29 mrt 14 800x534
Door de driepunter heeft Rohda’76 concurrent Victoria’04 bijgehaald. De achterstand op Gouda – dat op een veilige plek staat – bedraagt drie punten. Met de nog te spelen wedstrijden tegen de nummers twee tot en met vijf en Victoria’04 staat de Bodegravers een pittig programma te wachten. Aanstaande zaterdag krijgen de blauwhemden bezoek van Berkel, de nummer drie van de ranglijst. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto 1: Dick van Dam nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Foto Kees van der Wilk
Foto 2: Joost Kwakernaak zorgde voor de winnende treffer. Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie