0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 C1 wint bij WDS en is op titelkoers
4444

Rohda’76 C1 wint bij WDS en is op titelkoers

Door Beheerder | 30 maart 2014 | Nieuws

Op zaterdag 29 maart heeft de C1 uitstekende zaken gedaan wat betreft het kampioenschap. De C1 moest vandaag afrekenen met WDS C1, dat een 9de plek bezit. Aangezien Zwammerdam het lastig heeft gehad met WDS, werd er scherpte gevraagd van de heren. In de eerste helft kwam WDS er amper uit en dit resulteerde in vele kansen namens Rohda. Doelpunten namens Rohda’76 kon dan ook niet lang uitblijven. Met een verdiende 0-3 voorsprong gingen de blauwhemden rusten. Na de rust was er weer hetzelfde beeld. Rohda was meer te vinden op de helft van WDS. Toch kon WDS scoren uit een positie wat meer leek op een voorzet dan op een bedoeld schot in het goal.

Hierdoor werd de stand naar 1-3 gezet. Even later besliste Rohda de wedstrijd door de 1-4 op het scorebord te zetten.

Door vele hindernissen dit seizoen, mogen we zeker met trots kijken richting de C1. Want ondanks alles staan we toch als team nog ongeslagen bovenaan en stevenen we af op titelkoers. We hebben nog 3 overwinningen nodig waaronder CVC, RVC en onze andere titelconcurrent Zwammerdam nog op het pad komen in de laatste 5 wedstrijden. Bij winst bij de genoemde clubs,  kan Rohda’76 C1 zich kampioen noemen met daarna nog 2 wedstrijden te spelen die dan meer voor de statistieken tellen.

Wesley Lipius

4444


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie