Home » Rohda’76 E Top – ONA E Top 10-0 (5-0)
voetbal plaatje speler rohda

Rohda’76 E Top – ONA E Top 10-0 (5-0)

Door Beheerder | 6 maart 2014 | Nieuws

Afgelopen dinsdagavond stond de eerste wedstrijd van Rohda’76 E-top op het programma thuis tegen ONA E-Top. De E-Top competitie is een competitie voor 2 de jaars E pupillen die volgend seizoen naar de D pupillen gaan.  In deze wedstrijden maken de spelers en speelsters kennis met spelen op een heel veld en als wat daar bij komt kijken . Voor deze wedstrijden worden spelers geselecteerd uit verschillende E pupillen teams  van Rohda’76.

Onder toezicht van aardig wat publiek werd er om 18.30 afgetrapt . Meteen van de aftrap zetten Rohda  veel druk op de verdediging van ONA dit resulteerde er in  dat ONA moeite had om van eigen helft af te komen . In bal bezit probeerde Rohda op te bouwen door goed te combineren dit resulteerde gelijk in paar kansen het duurde dan ook niet lang voor dat Rohda’76 op 1-0 kwam . Je kon goed zien dat Rohda al flink wat verder is met de E top dan Ona en als snel liep de scoren op tot een ruststand van 5-0 . Ook na rust bleef het klasse verschil goed zichtbaar en liet Rohda goed verzorgt voetbal zien En combineerden er vrolijk op los en schroefde de stand op tot 10-0.