Home » Rohda’76 E1 – Be Fair E3 12-0 (7-0)
E1 1 feb 14

Rohda’76 E1 – Be Fair E3 12-0 (7-0)

Door Beheerder | 2 maart 2014 | Nieuws

Vandaag was de twaalfde ronde in de competitie .Op het programma stond de thuis wedstrijd tegen Be Fair . Deze ploeg hadden we dit jaar al 2 x ontmoet de eerste keer was in de beker thuis kregen we met 2-5 klop tot nu toe de enigste nederlaag van het seizoen . Een paar weken later troffen we Be Fair in de competitie daar hadden we orde op zaken gesteld door met 1-5 in Waddinxveen te winnen . Ook vandaag hadden we de jongens op scherp gezet en duidelijk gemaakt dat we in de resterende 7 wedstrijden  16 punten moeten halen om kampioen te worden .

Be Fair begon brutaal aan de wedstrijd met goed positie spel maakte ze het ons aardig lastig . De eerste de beste corner van ons was het toch gelijk raak via een eigen verdediger 1-0 voor Rohda’76 E1.ook de volgende aanval was het gelijk weer een doelpunt 2-0 . Bij Be Fair was het gelijk duidelijk er was vandaag niets te halen in Bodegraven . De jongens trakteerde het publiek op een doelpuntrijken eerste helft  en voor rust stond de teller op zeven . In de rust hebben we onder genot van limonade het belang van doelsaldo uitgelegd . Mochten we onder weg nog 2 misstappen begaan zou het doelsaldo mee gaan tellen voor het kampioenschap. De nadruk was dus blijven over spelen . Dit gebeurde ook  en kort na rust was het al 9 -0 . De tiende liet lang op zich wachten maar toen deze toch viel volgende er nog 2 achter aan . de eindstand van vandaag was 12-0 voor het eerst dit seizoen dubbelen cijfers .

Doelpunten ;  4x Jason , 1x Djonno , Rafi , Jeroen , Giovanni , Wessel , Stijn  en 2 eigendoelpunten

Volgende week wacht de zware thuiswedstrijd tegen SV Nieuwkoop de nummer 4 uit de stand.