0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E1 – Nieuwkoop E2 5-1 (1-0)
E1 8 mrt 14

Rohda’76 E1 – Nieuwkoop E2 5-1 (1-0)

Door Beheerder | 9 maart 2014 | Nieuws

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 4 nieuwkoop op het programma. Op voorhand een lastig potje ,Nieuwkoop heeft een degelijke ploeg  die moeilijk te verslaan is. In de bespreking voor de wedstrijd hebben we het belang van deze wedstrijd nog is met de jongens door genomen . Hier vandaag winnen dan maken we hele grootte stap richting het kampioenschap . Met deze boodschap gingen de jongens de wedstrijd in . Je kon zien in het begin van de wedstrijd dat de teams niet voor elkaar onder deden . De wedstrijd golfde op en neer zonder dat er echt grootte kansen kwamen voor de teams.  Na een minuut of twaalf werd de wedstrijd open gebroken door een prachtige steekpass van Djonno  die de bal tussen 4 spelers door Jason oog in oog voor de keeper zetten . Jason bleef op zijn beurt heel rustig speelde de om keeper en tikte 1-0 binnen. De laatste gedeelte van de eerste helft begon Nieuwkoop de druk op te voeren op Rohda zonder echt gevaarlijk te worden wel waren wij gewaarschuwd dat nieuwkoop zich nog niet gewonnen had gegeven. Na de rust pakte Nieuwkoop het heft in handen en zetten Rohda helemaal vast op eigen helft . Het duurde ook niet lang voor dat Nieuwkoop de terechte gelijkmaker op het bord zetten 1-1.  Dit was hoe gek het ook klinkt precies wat Rohda nodig had en werden de jongens op tijd wakker geschut .De mouwen werden opgestroopt en Rohda zocht de aanval ,het duurde niet lang of Jason ronde een voorzet van rechts snoeihard onderkant lat af. De ontlading/frustratie was zichtbaar . Ondanks dat het vandaag een keer niet groots was ging Rohda door . Een paar minuten later gaf Giovanni een bekeken pass op jason die zodoende vrij kwam voor de keeper en de 3-1 binnen tikte . De wedstrijd leek gespeeld . Doordat Nieuwkoop nog de aanval bleef zoeken kwam er meer en meer ruimte voor ons . Dit resulteerde in nog een aantal kansen voor Rohda. De 4-1 kwam de voet van Giovanni die het snelst reageerde toen de keeper de bal niet goed verwerkte en de bal binnen tikte. Ook de 5-1 kwam er nog via opnieuw Jason . Een zeer geflatteerde uitslag  maar gezien de kansen die er gecreëerd zijn een terechte overwinning ,gezien het veld spel een hele matige wedstrijd . Maar daarin tegen kan het niet elke week groots zijn . En als je ook de mindere wedstrijd weet te winnen word je van zelf …….. .

Na de wedstrijd kwamen de andere uitslagen binnen de nummer 2 Woubrugge verloor uit bij Be Fair met 5-4 een opmerkelijke uitslag . Met nog 5 wedstrijden te gaan is de voorsprong op Woerden en Woubrugge 9 punten (woerden 1 wedstrijd minder gespeeld) volgende week moeten wij naar Olympia en is het Woubrugge – Woerden . Een overwinning van Woubrugge zou lekker zijn .

Eerst nog een week je trainen en dan op naar Olympia.

Ehrhard v Dijk

E1 8 mrt 14


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie