Home » Rohda’76 E4 – Alphense Boys E9
E4 15 mrt 14

Rohda’76 E4 – Alphense Boys E9

Door Beheerder | 16 maart 2014 | Nieuws

Na de mooie winstpartij tegen Esto vorige week ( de nummer 3) mochten we nu tegen de nummer laatst : Alphense Boys. Ook nu was er geen enkele sprake van onderschatting.  De jongens pakten het in de kleedkamer al serieus op en wisten wat hun taken waren.  Na 5 minuten kwam de 1-0 met een diagonaal schot van Xander in de korte hoek.  De 2-0 kwam na een prachtige voorzet van Aron van de voet van Finn.  Het positiespel  voerde de boventoon, hierdoor kregen we kans op kans.  Daardoor kwam van een hele mooie voorzet van Yorick alweer een doelpunt van Rob. Ook Yorick scoorde voor rust nog twee keer.  Zodoende gingen met 5-0 de rust in.

In de tweede helft zouden we op dezelfde voet verder gaan. Na balverlies kwam de counter van Alphense Boys  en  kregen we de 5-1 om de oren.  Ons positiespel werd slordiger en onnauwkeurig, daardoor creeërden we minder kansen. Finn bleek een ware plaag voor de lange Alphense spits, daardoor kreeg ook Alphense Boys geen kans meer. Na nog een mooie aanval kwam de 6-1 van Finn . Dit was hiermee ook de eindstand van de wedstijd.

Helaas heeft onze concurrent Linschoten geen punten verloren, waardoor we volgende week aan de bak moeten.  We hebben alle vertrouwen in ons eigen spel.