0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 mist aansluiting
R1 1 mrt 14

Rohda’76 mist aansluiting

Door Beheerder | 2 maart 2014 | Nieuws

De o zo broodnodige overwinning tegen Gouda bleef uit. Rohda’76 verloor het cruciale degradatieduel met 2-5. Door de kostbare thuisnederlaag staan de Bodegravers geïsoleerd op de voorlaatste plaats van de ranglijst. Een plek die aan het einde van het seizoen degradatie naar de vierde klas inhoudt. Daar wil interim-coach Joop Böckling nog niets van weten. ,,Komende zaterdag moeten we tegen FC Maense de punten pakken. Dat had vandaag ook gekund. Bij de 1-0 voorsprong kregen we kansen op 2-0 en 3-0,’’ analyseerde Böckling het eerste uur van de streekderby. Hij doelde op de mogelijkheden die de thuisclub net na rust creëerde, maar ‘weigerde’ te verzilveren. Toen zag het er voor Rohda’76 allemaal nog beloftevol uit. Net voor rust belandde een vrije trap via een Gouda-verdediger in het doel van de gasten, 1-0.

R1 1 mrt 14

Na een kwartier in de tweede helft kantelde de wedstrijd volledig. De scheidsrechter oordeelde dat keeper Jeroen Kok de bal te lang in de handen hield. Via de indirecte vrije trap die daarop volgde, kwam Gouda langszij, 1-1. Een mokerslag voor de blauwhemden. Binnen een tijdsbestek van nog geen tien minuten liepen de Gouwenaren uit naar 1-4. Chris Nap verkleinde de marge nog tot twee, maar de Gouwenaren zorgden voor 2-5 op hetwedstrijdformulier. Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij FC Maense. De wedstrijd aan de Van der Palmlaan in Rotterdam begint om 14.30 uur.
Foto Boven: Pascal Hellingerwerf stuit op de keeper van Gouda. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie