0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 naar koploper DCV
dcv

Rohda’76 naar koploper DCV

Door Beheerder | 23 maart 2014 | Nieuws

Voor Rohda’76 staat aanstaande zaterdag 29 maart de inhaalwedstrijd tegen DCV op het programma. De wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor afgelopen zaterdag, maar op verzoek van Rohda’76 stelde de KNVB de wedstrijd een weekje uit. Dat uitstel had te maken met het incident van vorige week. Toen kreeg scheidsrechter Gert den Tuinder voorafgaand aan de competitiewedstrijd Rohda’76 –Hermandad een envelop in handen gedrukt door een circa 15-jarige jongen. De envelop bevatte een doodsbedreiging aan het adres van de scheidsrechter. De politie onderzoekt de zaak, maar heeft de bedreiger nog niet kunnen achterhalen. Ook een oproep van het Rohda-bestuur onder haar eigen leden heeft (nog) geen bruikbare informatie opgeleverd.

Nu de sportieve kant van de zaak. Zonder zelf te spelen zag Rohda’76 haar concurrenten Victoria’04 (1-1) en Gouda (2-0 winst) punten pakken. Dat betekent dat de Bodegravers moeten stunten bij koploper DCV. De wedstrijd in Krimpen aan den IJssel begint om 14.30 uur

dcv


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie