0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 1 maart: Rohda ’76 E4 – Vep
E4 1 mrt 14

Zaterdag 1 maart: Rohda ’76 E4 – Vep

Door Beheerder | 3 maart 2014 | Nieuws

De vorige wedstrijd tegen VEP ging Rohda de rust in met een 1-0 achterstand, maar uiteindelijk een 4-1 overwinning. Deze wedstrijd werd dus niet onderschat. De foto’s laten zien dat er goed naar de instructies van Harro werd geluisterd. Er was een plan voor de start en een plan hoe de posities zouden worden als er gewisseld werd.

Het werd echter een verrassende uitslag met dubbele cijfers! De eerste helft leverde een hattrick op voor Xander, hij zette zelf 4 doelpunten op zijn naam. Het eerste doelpunt was tevens de mooiste van de wedstrijd. Xander en Schnider speelden voortreffelijk over vanaf de middenlijn tot bij het doel. Daar gaf Schnider een keurige voorzet, waardoor Xander de openingstreffer kon maken! De verdediging en met name Luuk bleef alert, waardoor een aanval van VEP kon worden afgeslagen. Kort daarna scoorde Xander voor de 2de keer, de wedstrijd was inmiddels 10 minuten onderweg.

De wedstrijd ging verder, maar Rohda bleef de ploeg met het meeste balbezit, waarbij Aron naast een voorzet ook nog een doelpoging kreeg. Na een kwartier was de hattrick daar: Xander scoorde de 3-0! In de 20ste en 21ste minuut vond Yorrick 2x keer het doel, waardoor Rohda met 5-0 voorkwam. Niet alleen in de spits ging het goed, ook Aron, Luuk en Jonathan wisten hun rol goed te vervullen, waardoor het voor Brian wel een heel rustige wedstrijd werd. Doordat Xander zijn vierde treffer maakte, werd de ruststand 6-0.

Na de rust kregen zowel Finn als Rob beide goede doelpogingen, maar de goede keeper van VEP en de verdediging lieten merken dat ze het niet zomaar weggaven. Aron wist uiteindelijk de 7-0 op zijn naam te zetten. Brian en de verdediging lieten merken dat zij ook van waarde zijn van het team. Luuk wist iedere uitbraak goed tegen te houden. Jonathan liet bij de corners zien dat ook hij als verdediger een hard schot in zijn benen heeft. Drie keer op rij wisten de aanvallers van VEP dicht bij het doel van Rohda te komen, maar alle keren wist Brian goed wat hem te doen stond, kwam hij goed uit en stopte de aanval, waardoor de kans zeer groot bleef dat deze wedstrijd de nul behouden bleef!

Aron en Finn kwamen samen in de aanval en door een mooie voorzet van Aron aan Finn kon ook hij scoren, het werd 8-0. De 9-0 kwam uit een wel heel bijzondere voorzet: Schnider schoot op de paal en de bal kwam zo ongeveer op de schoenen van Aron terecht en hij scoorde! Yorick scoorde de 10-0, Schnider het elfde doelpunt en het laatste doelpunt van deze wedstrijd kwam op naam van Finn.

De koppositie is verstevigd, zeker omdat de nummer 2, Linschoten, vorige week punten liet liggen. Maar het team treft Linschoten nog, dus het wordt nog een spannende laatste deel van de competitie.

Erg goed gedaan jongens en blijf op deze manier voetballen(goed positie en samenspel)

 

Harro Blok

 

E4 1 mrt 14


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie