0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 8 maart : De cijfers en foto’s
R1 martin lok 800x533

Zaterdag 8 maart : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 9 maart 2014 | Nieuws

Op deze mooie zonnige dag zijn er in totaal 33 wedstrijden gespeeld, daarvan werden er 17 van gewonnen 3 maal was er een gelijkspel en er werd 13 keer verloren. We maakte 85 doelpunten en we kregen er 80 tegen.

Rohda 1 hield het publiek lang in de waan dat ze met lege handen naar huis gingen, maar net voor tijd was het Martin lok die knap de 1-1 maakte. Het werd nog mooier toen Joost Kwakernaak de winnende 2-1 er inschoot, wat gelijk het laatste feit van de wedstrijd was want de scheids floot gelijk af. Drie dure punten in de pocket, as zaterdag wacht de thuis wedstrijd tegen Hermandad. Kom allen kijken want het 1e elftal kan u steun hard gebruiken.

Rohda 2 verloor met 1-0 van Koudekerk 2. Rohda 3 won met de zelfde cijfers van DSO7. Rohda 4 verloor met 2-1 van Koudekerk 4. Het 5e won met 4-3 van Siveo 4. Het zesde elftal kreeg een gigantisch pak slaag van Reeuwijk 6 met maar liefst 16-1. Rohda 7 verloor met 4-0 van BVCB 9.

VR1 speelde met 1-1 gelijk tegen Siveo VR1. Vrouwen 2 pakte wederom een overwinning tegen concurrent Soccer Boys VR2 werd het 3-1. De doelpunten werden gemaakt door Zakia 2x en  Dominique Binnendijk 1x. Dominique en Julia Samson beide speelsters van de MB1 speelden een prima wedstrijd.

MB1 speelde met 2-2 gelijk tegen Gouda MB1. De meiden van MC1 speelde dit jaar pas hun eerste wedstrijd het werd 2-2 tegen RVC MC2. Rohda D4M verloor met 4-0 van Gouda D5M. De jongste meisjes van de F4M wonnen knap met 2-1 van VEP F8.

Rohda 1 pakt in de laatse seconde de overwinnig

R1 martin lok 800x533

Verdediger Martin Lok was het die met een mooie kopbal de 1-1 maakte 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>  

Claire Kortbeek maakte het doelpunt bij VR1
VR1 8 mrt 14

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>  

Diverse 8 mrt 14

Diverse foto’s van deze dag Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie