0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Feyenoord organiseert voetbaldag bij Rohda’76
feyenoord

Feyenoord organiseert voetbaldag bij Rohda’76

Door Beheerder | 28 april 2014 | Nieuws

Net zo makkelijk scoren als Graziano Pellè? Leren pingelen zoals alleen Jean-Paul Boëtius dat kan? Of liever oefenen op de manier waarop Bruno Martins Indi verdedigt? Welke jeugdspeler of -speelster droomt daar niet van? Een dag leven als een echte voetbalprof. Dat kan op zaterdag 17 mei op de velden van Rohda’76. Daar verzorgen trainers van Feyenoord een hele voetbaldag. En iedere F-, E- en D-pupil kan daaraan deelnemen. Ook niet-leden van Rohda’76. Van 10.00 uur tot 16.00 uur trainen op de manier zoals het eerste elftal van Feyenoord dat iedere dag doet. De kosten bedragen € 40 per deelnemer. In dat bedrag zit een lunch inbegrepen. Aanmelden kan via jeugd@rohda76.nl.

 

 

feyenoord


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie