0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Lege cartridges en afgedankte mobieltjes weer welkom
Cartridges.april.2014 800x600

Lege cartridges en afgedankte mobieltjes weer welkom

Door Beheerder | 3 april 2014 | Nieuws

 

Ze waren even weg: de dozen voor afgedankte mobieltjes, cartridges en toners. Inmiddels staat er weer een nieuwe doos. Daarin kan iedereen deze gebruikte spullen deponeren. Niet zonder reden. Iedere ingeleverde cartridge, toner en mobiele telefoon levert namelijk geld op voor Rohda’76. En dat geld gebruikt Rohda’76 voor de bouw van de kleedkamers. En het behoeft natuurlijk geen betoog dat ook het milieu van deze actie profiteert. Want het materiaal wordt hergebruikt. Daar zorgt Retail Benefits voor. Deze Bodegraafse onderneming van Jan Willem van der Marel en Karel de Vos levert tevens inkt en toners aan de zakelijke markt én particulieren. Wie via info@retailbenefits.nl zijn inkt bestelt, steunt Rohda’76 ook. Want 50% van de winst, doneert Retail Benefits weer aan Rohda’76. Een mooi gebaar van de twee jonge ondernemers met het blauwwitte hart.

Cartridges.april.2014 800x600

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie