Nieuwerkerk F16 – Rohda’76 F5

Door Beheerder | 13 april 2014 | Nieuws

Vanmorgen konden we uitslapen omdat we pas om 10.30 uur moesten verzamelen.

We moesten uit tegen Nieuwerkerk F16, dit team staat in de competitie als eerste.
De F5 heeft goed laten zien wat ze de afgelopen periode geleerd hebben! Jesse wilde ook het keepen uitproberen en mocht de eerste helft op keep.
Bram maakte voor rust een mooi doelpunt zodat de 0 weg was en we de rust met 4-1 ingingen.
Na wat gedronken te hebben op het veld ging de F5 vol goede moet verder.
Overspelen, vrij staan, bal stoppen en kijken om over te spelen, op de bal spelen en met name doorgaan!

Al snel gaf Thom een mooie voorzet die Bram in het doel schoot.
Koen heeft de tweede helpt als keeper het doel goed leeg gehouden! Zullen we het nog redden om van de 4-2 gelijkspel te maken?
Jammer genoeg niet. Nieuwerkerk maakte nog één doelpunt en de scheidsrechter floot met 5-2 de wedstrijd af.

Alle ouders en opa Plomp waren trots op het goede voetbalspel wat de F5 heeft laten zien!