0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » NSV E2 – Rohda’76 E4
voetballer2

NSV E2 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 16 april 2014 | Nieuws

Afgelopen zaterdag mocht de E4 van Rohda aantreden tegen de nummer 4 NSV uit noorden. De jongens hadden er echt zin in en waren erg gemotiveerd om deze klus te klaren. Om zo toch nog in de race te blijven voor het kampioenschap .  Echter een tegenvaller! al aan het begin van de wedstrijd viel Xander ziek uit en moest naar huis. De andere jongens lieten zich niet uit het veld slaan en begonnen met zn achten aan de wedstrijd,met Finn opo de bank.

Door een korte warming up begonnen we niet scherp en kwamen we al snel op achterstand,door onoplettendheid achterin. Wel maakte Schnider heel snel de gelijkmaker ,en dat gaf weer hoop. Maar die was ook van korte duur want weer kwamen we op achterstand,het leek wel of de eerste 5 minuten zich herhaalden want weer was het Schnider die de gelijkmaker binnenschoot. Daarna maakten wij de 2-3 zodat we met voorsprong de rust ingingen

In de kleedkamer aangekomen hebben we met zn allen even besproken wat we nu beter moesten doen en dat we als een kampioen moesten gaan voetballen. Nou en dat deden ze. Met Schnider in een zeer positieve hoofdrol want hij maakte een zuivere hattrick waardoor hij zijn totaal inde wedstrijd op 5 zette!! Dit was dit seizoen nog niet gebeurt. Ook Yorick maakte nog 2 doelpunten ,waarvan 1 uit een perfect genomen corner door Rob hard binnen te koppen. Ook finn,die bijna de hele wedstrijd speelde liet zich niet onbetuigt en pikte zijn doelpuntje mee! Het verzet bij NSV was gebroken al scoorden zij nog wel 1 keer. Maar dat was voor de in de boeken.

Helaas heeft deze dag Linschoten ook gewonnen zodat wij (nog) geen kampieon zijn! Wij zullen nog minimaal 1 wedstrijd moeten afwachten!

 

Harro

 

voetballer2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie