Home » Rohda ’76-vrouwen kampioen

Rohda ’76-vrouwen kampioen

Door Beheerder | 25 april 2014 | Nieuws

alt20-04-2014 Bodegraven – De vrouwen 1 van Rohda’76 hebben voor het eerst in de geschiedenis van de club het kampioenschap van de voorjaars-competitie in de 4e klasse in de wacht gesleept. Zaterdag 19 april jl. versloeg Rohda ’76 op eigen veld BVCB VR1 uit Bergschenhoek met 4-0. De Rohda ’76-vrouwen hadden in de 1e helft nog heel wat moeite om hun grote overwicht in doelpunten uit te drukken. Uiteindelijk lukte het halverwege het 1e bedrijf een bres te slaan in de Bergschenhoekse veste: 1-0. En nog voor de rust werd de voorsprong uitgebouwd tot 2-0. Ook in de 2e helft hadden de dames van BVCB weinig in te brengen. Nog twee keer wisten de Rohda-vrouwen in de 2e helft het net te vinden, waarna het kampioensfeest kon beginnen.

• Van deze kampioenswedstrijd zijn filmbeelden gemaakt. Wie die terug wil zien kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl.