0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda C1 – RVC C1
C1 12 april 14

Rohda C1 – RVC C1

Door Beheerder | 14 april 2014 | Nieuws

Rohda’76 C1 officieus kampioen!

Op zaterdag 12 april stond de wedstrijd op het programma tegen RVC’33 C1.

Dit was de 4de ontmoeting van beide teams. Daarvan werd 3 keer gewonnen door Rohda, dus was RVC gebrand om toch een keer te winnen van de tot nu toe ongeslagen koploper. Dat de C1 met een schuin oog naar het resultaat vanuit Zwammerdam keek was algemeen bekend, maar we kregen te horen dat Zwammerdam C1 gewonnen had met 4-1 van Olympia. Bij deze huidige stand moest Rohda dus winnen om zich officieus kampioen te mogen noemen, zodat we het op 3 mei uit bij Zwammerdam het kunnen afmaken door een minimaal een punt binnen te slepen.

RVC heeft in de eerst helft geen kans gehad voor het goal van Rohda. Rohda

C1 maakte pas laat in de 1ste helft dan toch verdiend de 1-0 door een schitterende combinatiespel dwars door het hart van de verdediging van RVC heen. In de 2e helft was het precies hetzelfde verhaal. RVC kwam er niet uit en Rohda speelde de wedstrijd zakelijk uit. Hierdoor kwam gelukkig ook nog eens de 2-0 op het scorebord. Weer ging er een leuke combinatie aan vooraf. Hierdoor werden we vandaag wel verwend met diverse combinaties waar kansen uit voort vloeiden. 2-0 was tevens de eindstand.

Hierdoor kunnen we 3 mei om 11.00 bij Zwammerdam officieel kampioen worden door in ieder geval een punt binnen te halen. Maar wij vinden dat we daar als een kampioen moeten gaan spelen en daar dus met 3 punten gewoon het kampioenschap moeten binnenhalen! Dus voor de geïnteresseerde! Kom 3 mei met zoveel mogelijk supporters naar Zwammerdam en steun de C1 in dit kampioensduel! Aanvang is 11.00 bij Zwammerdam.

Groetjes,

Wesley Lipsius

C1 12 april 14

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie