Home » Rohda’76 blijft met lege handen
Rohda 1 12 april 14 1024x655

Rohda’76 blijft met lege handen

Door Beheerder | 13 april 2014 | Nieuws

Nog drie wedstrijden heeft Rohda’76 om het vege lijf te redden in de derde klas. Afgelopen zaterdag hadden de Bodegravers bij koploper Soccer Boys weinig in te brengen. De Bleiswijkse lijstaanvoerder won afgetekend met 4-0. ,,We verloren de wedstrijd in de eerste helft,’’ treurde coach Joop Böckling na afloop. ,,Toen kregen we in een tijdsbestek van 20 minuten drie doelpunten tegen. Net na de rust had Arnoud Troost een goede kans op 3-1. Gaat die erin, dan krijg je misschien weer aansluiting,’’ kijkt Böckling terug. Maar Troost kon alleen voor de keeper de trekker niet overhalen. Dat lukte Soccer Boys nog wel een keer, 4-0.

Gelukkig voor Rohda’76 (23-20) bleven de concurrenten Victoria’04 (23-23) en Gouda (23-24) ook met lege handen achter. Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Zestienhoven, de nummer vijf van de ranglijst. De wedstrijd in Rotterdam begint om 14.30 uur.