Home » Stevige knauw voor Rohda’76
Rohda1 Arnoud Troost 5 apr 14 1024x738

Stevige knauw voor Rohda’76

Door Beheerder | 6 april 2014 | Nieuws

Rohda’76 is er niet in geslaagd een vervolg te geven aan de goede serie van drie overwinningen op rij. Runner-up Berkel was beter en kaapte verdiend de punten weg in Bodegraven, 1-4.
Maar wat als? Ja, wat als Arnoud Troost na enkele speelminuten het goede voorbereidende werk van Pascal Hellingerwerf met een treffer had bekroond? En wat als Joël Branger in kansrijke positie had raak gekopt in plaats van over. Maar ‘wat als’ telt niet in de voetballerij.

Daar gaat het om harde wapenfeiten, zoals de 0-1 van Berkel na zeven minuten. Dat kunstje herhaalden de bezoekers nog een keer voor de rust, 0-2. En direct na de thee. Toen gaven de Bodegravers onnodig een vrije trap weg, net buiten de zestien. Juniorenkeeper Nova Markarian – hij loste de zieke Jeroen Kok af – beroerde de bal nog wel, maar moest toch capituleren. Even daarna verkleinde Dick van Dam met een vrije trap de achterstand tot 1-3. Vervolgens hadden Troost en invaller Roy Snijder de 2-3 op hun schoen, maar die bleef uit. Aan de andere kant strafte Berkel verdedigend geklungel in de Rohda-defensie wel genadeloos af, 1-4.

Arnoud Troost strijdt met een verdediger van Berkel om de bal. Foto: Kees van der Wilk

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij de nieuwe koploper in de derde klas: Soccer Boys. De wedstrijd in Bleiswijk begint om 14.30 uur.