0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de bestuurstafel maart 2014
vergadering

Van de bestuurstafel maart 2014

Door Kees van der Wilk | 14 april 2014 | Nieuws | Van de bestuurstafel

Een sfeer die niet te beïnvloeden is.

Het  is al weer even geleden dat u is heeft kunnen lezen onder het kopje “van de bestuurstafel”

De reden hiervoor is dat het bestuur druk is geweest met vele zaken binnen de vereniging. Veel leuke dingen en soms ook lastige zaken. Over dit soort dingen willen wij u graag informeren.


Rondom het 1e

Het zal u niet ontgaan zijn dat er rondom het 1e elftal veel gaande is. De manschappen slagen er tot heden niet in om structureel punten te pakken in de wedstrijden. Dit is voor de spelers en de trainer niet leuk maar ook voor ons als vereniging is dat niet leuk om te zien. De resultaten hebben zo hun invloed binnen en buiten de selectie. Dit heeft het er toe geleid dat wij als bestuur in overleg zijn gegaan met hoofdtrainer Edwin Kluivers. Na een paar goede gesprekken is besloten dat trainer en club per direct uit elkaar zullen gaan. Edwin had al aangegeven dat hij zijn contract niet zou willen verlengen na dit seizoen en nu komt daar dus een vervroegt afscheid bij. Voor niemand leuk, maar we moeten verder om het seizoen af te maken.

Onder druk van de tijd en met prima tact vanuit de Technische commissie is er gezocht naar een vervanger en die is binnen een week gevonden in de persoon van Joop Böckling. Een trainer met een indrukwekkende lijst aan ervaring. We hopen dat onze jongens nog voldoende punten halen om ook volgende seizoen in de 3e klasse te kunnen voetballen.


Sfeer binnen de club

Tijdens de winterstop zijn 2 fantastische dagen georganiseerd die de onderlinge sfeer ten goede komt. Het drukbezochte dart toernooi zag er professioneel uit en was in alle opzichten zeer geslaagd. De aftrap van 2014 was naast het slaan van de 1e paal leuk voor jong en oud. De selectie verzorgde een leuke clinic voor de jongste jeugd, de oudere jongeren en jongere ouderen konden hun krachten meten tijdens het 4 tegen 4 toernooi. De oudste spelers hebben een leuke wedstrijd oud Rohda – nog ouder Rohda gespeeld. Tijdens de borrel was de kantine bomvol en heel gezellig.  

De sfeer binnen de club is en blijft prima. Er is voor iedereen wat te doen en elke zaterdag kunnen er van ‘s morgens vroeg tot in het einde van de middag veel leuke wedstrijden bekeken worden.

Daarnaast heerst er in de kantine een goede sfeer. De barbezetting zou wat ruimer mogen, maar de mensen die er nu staan doen het geweldig en dat mag best wel eens benoemd worden. We blijven op zoeken naar enthousiaste vrijwilligers.

Als bestuur proberen we te luisteren naar de leden en waar nodig in gesprek te gaan. Dat doen wij om te zorgen dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt binnen onze vereniging.


Bouw van de kleedkamers

Als u de site regelmatig bezoekt dan zult u zien dat de kleedkamers gestaag vorderen. Vanuit het bestuur is Ton Bohmer nauw betrokken bij de bouw en Maarten Ouwendijk heeft zich opgeworpen als vrijwillige uitvoerder. Samen met firma vd Oudenrijn is er een prima samenwerking. Het dak zit erop en als de ruwbouw af is kan er gestart worden met de afbouw. De planning loopt keuring in de pas en het gebruik met ingang van het nieuwe seizoen komt geen moment in het gedrang.


Voorbereiding nieuwe seizoen

Achter de schermen zijn de technische commissies druk bezig om voor alle teams trainers en begeleiders te regelen voor komend seizoen. Bij het 1e wordt Boris van Es de nieuwe trainer. Bestuur en technische commissie denken met Boris de juiste trainer te hebben gevonden die onze jongens weer een stapje verder kan brengen. Voor de meeste teams is de trainer voor komend seizoen geregeld. Met een aantal trainers lopen de gesprekken nog en de komende weken hopen we ook  voor de meeste teams begeleiding te hebben gevonden.


Vrijwilligersavond

Vrijwilligers zijn het cement van de club. Zonder de inzet van de vrijwilligers bestaat onze club niet meer. Vrijdag 9  mei is de vrijwilligersavond, dus noteer deze alvast. De activiteitencommissie is druk bezig om een leuke avond te organiseren.


Toernooien

Na de succesvolle toernooien afgelopen seizoen, is het de toernooicommissie gelukt om zelfs een 3e toernooidag te organiseren. De thuistoernooien zijn op  21 april, 24 en 31 mei  Daarnaast verzorgt Feyenoord op 17 mei een dagvullende clinic voor onze D, E en F pupillen. Kijk op onze website wanneer welk team een toernooi heeft.

Als afsluiting van het voetbalseizoen is op 7 juni het sponsortoernooi. Ook hiervan is de voorbereiding inmiddels gestart.


Tot slot,

Wij zijn als bestuur continue bezig met de dagelijkse gang van zaken en werpen daarnaast ook een blik naar de toekomst. Wat vandaag als logisch beschouwd wordt, dient over een jaar wellicht weer geheel anders bekeken te worden. Dit bied leuke uitdagingen voor ons als bestuur. Het is doel is om de club te besturen. Dit houdt in dat er een koers bepaalt wordt, maar ook dat we luisteren naar onze leden en onze omgeving. Hier kunnen we veel van leren en de positieve dingen kunnen we toepassen in ons beleid. Op deze manier willen we doorgaan en zodoende in dienst staan van de club.

Tot de volgende keer.

vergadering


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie