F5 3 mei 14 1024x768

Be Fair F6 – Rohda’76 F5

Door Beheerder | 3 mei 2014 | Nieuws

Vanmorgen moesten we al om 7.30 uur bij Rohda verzamelen om uit tegen BeFair F6 te spelen.
Wat een wedstrijd! Alle records zijn verbroken! Vanwege de vakantie misten we drie spelers waardoor Niels en Quint voor hen invielen.
Thom begon met het openen van de doelpunten wat al snel door Niels, Bram en nogmaals Bram opgevolgd werd.
F5 ging met 4-0 de rust in en Aron was als keeper nu nog topfit om de tweede helft te spelen.
Na de rust scoorde Aron, Bram, Quint, Niels, Aron, Aron en Thom.  11-0 !!!!
Ook Boaz had als keeper een rustige tweede helft.
De jongens hebben goed hun best gedaan, de eerste 5 min was het even zoeken en aftasten en snel op het doel schieten waardoor de bal niet het doel in kwam.
Later werd dit al veel beter en werd er d.m.v. overspelen en goede voorzetten geven heel veel gescoord. De F5 trappelde na elke aftrap van Be Fair om weer voor het

doel van de tegenpartij te komen. Niels liet een heel mooi doelpunt vanaf de middellijn zien, top!