Home » Doek valt voor Rohda ’76

Doek valt voor Rohda ’76

Door Beheerder | 4 mei 2014 | Nieuws

alt03-05-2014 Bodegraven – Voor Rohda ’76 is het doek gevallen. De Bodegravers verloren op eigen veld met 1-2 van VVOR, waardoor degradatie naar de 4e klas nu een feit is. Halverwege de 1e helft nam VVOR een 0-1 voorsprong, waarbij de verdediging van de blauw-hemden op het verkeerde been was gezet. Even later had Rohda ’76 pech dat de scheidsrechter geen strafschop zag in een overtreding op Arnoud Troost binnen het strafschopgebied. Dezelfde Troost bracht in de 38e minuut nog een unieke kans op de gelijkmaker voor Rohda ’76 om zeep. In de 2e helft namen de Rotterdammers meer en meer het heft in handen. Dat resulteerde pas in de 74e minuut in de 0-2. Een tegentreffer van Arnoud Troost gaf Rohda weer een sprankje hoop. Mitchel van Waveren kreeg in de slotfase nog een geweldige kans op de 2-2, maar hij miste de nodige scherpte. Na drie jaar keert Rohda ’76 volgend seizoen weer terug in de 4e klas.

alt
► Arnoud Troost (11) vermorste in de 1e helft een opgelegde kans op de gelijkmaker.