0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ingezonden stuk
afval

Ingezonden stuk

Door Beheerder | 2 mei 2014 | Nieuws

Voetbal wordt vandaag heel anders beleefd dan 60 jaar geleden. Het leven van een jonge man was toen erg eenvoudig. Je zat op de voetbal en als je wat ouder werd vertelde je je meisje, dat je voetbalde en of ze daar maar haar hele leven rekening mee wilde houden. Zo zat dat!

Vandaag is voetbal een evenement op de TV, een happening in een stadion, hooligans en criminelen die de dienst uitmaken, ukkies, pupillen met ouders of gewoon een veteranenelftal. We weten het steeds gezelliger te maken. Rondom het veld drinken we een biertje uit een plastic bekertje, zakje chips, AA-tje, nootjes. En in het veld drinken we blikjes Redbull of Spaatje blauw. Ja, we maken er echt een feestje van! Na het nuttigen gooien we de spullen langs het veld of makkelijk voor de schoonmaakploeg achter een van de doelen. Schoonmaakploeg? Hè, das nou jammer. Met alle vooruitgang is die er nog steeds niet. Zou toch eigenlijk wel moeten, niet?
Afgelopen donderdag liep ik over ons mooie trainingsveld dat vooral achter de doel bezaaid lag met verpakkingsmateriaal van uiteenlopende aard. Smerig, slordig, maar vooral een slechte gewoonte om dit maar zo weg achteloos weg te gooien of achter te laten. Rond de velden staan meerdere afvalbakken. Uitstekend en gebruik die ook. En . . . . . misschien een ander er even op attenderen?

 

Dat bedoel ik met deze bijdrage. En ik heb de boel even geschoond. Kleine moeite! Zou je ook eens moeten doen J

 

Andries F. Bongers

 

afval


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie