0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Joop Böckling neemt afscheid bij Rohda’76
Joop Bocking

Joop Böckling neemt afscheid bij Rohda’76

Door Beheerder | 29 mei 2014 | Nieuws

Rohda’76 heeft Joop Böckling als trainer uitgezwaaid. De oud-prof van onder andere Haarlem, Sparta en Volendam volgde aan het begin van dit jaar Edwin Kluivers op na diens tussentijdse vertrek. Helaas lukte het Böckling en de spelers niet om Rohda’76 in de derde klasse te houden. Dat lag zeker niet aan de inzet en het enthousiasme van de 58-jarige Noord-Hollander. Onder zijn leiding kwam de clubtop enkele keren verrassend uit de hoek, met onder andere een uitzege bij koploper DCV. Jammer genoeg was het was niet voldoende om degradatie naar de vierde klas te voorkomen.

Böckling was op sportcomplex De Broekvelden een graag geziene gast. Niet alleen bij de selectiespelers. Met veel plezier reikte hij op 24 mei de prijzen uit na afloop van het pupillentoernooi. Namens de vereniging bedankte voorzitter Arjan Griffioen Böckling voor zijn inzet voor de selectie van Rohda’76. In de nieuwe voetbaljaargang gaat Boris van Es als trainer aan de slag van de hoofdmacht van Rohda’76.

 

Joop Bocking


Foto-onderschrift: Joop Böckling (geheel rechts) bij de prijsuitreiking. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie