0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Maarten Ouwendijk: Rohda-vrijwilliger van het jaar

Maarten Ouwendijk: Rohda-vrijwilliger van het jaar

Door Beheerder | 18 mei 2014 | Nieuws

In elke vereniging heb je ze. De mannen en vrouwen van het eerste uur. De werkers. Zonder hen draait de club niet. Een soort bezetenheid drijft hen: clubliefde heet dat. Clubliefde. Het absorbeert zo’n beetje elke minuut vrije tijd. Soms valt deze noeste werkers kritiek ten deel. Maar respect is het gevoel dat voor de onbezoldigde krachten moet worden opgebracht. Voor Maarten Ouwendijk bijvoorbeeld. Al vele jaren een echte doener bij Rohda’76.

Tijdens de vrijwilligersavond werd hij bij de Bodegraafse zaterdagvereniging uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Voorzitter Arjan Griffioen roemde zijn verdienste bij de club. Vooral bij de nieuwbouw van de twee kleedkamers heeft Ouwendijk zich onderscheiden. Grondwerk verrichten, vloertje storten, muurtje metselen. Ontelbare uren besteedde hij aan de uitbreiding van de accommodatie. Het nieuwbouwdeel neemt Rohda’76 aan het begin van de nieuwe voetbaljaargang in gebruik. Dankzij Ouwendijk en veel andere vrijwilligers.


alt

Maarten Ouwendijk voor ‘zijn’ twee nieuwe kleedkamers. 

Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie