0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 7 – Gouda 8
wed verslag5

Rohda 7 – Gouda 8

Door Beheerder | 10 mei 2014 | Nieuws

 

Strijdt om plaats 3.

Na een heerlijke training op donderdag avond in de harde regen, vandaag dezelfde omstandigheden tijdens de match day tegen Gouda.

Voorafgaande deze wedstrijd.
Gouda plaats 4 en Rohda plaats 3. Wanneer Gouda met meer dan 2 doelpunten verschil van ons zou winnen werden we vierde. Uit verloren met 3 _ 2  mede door een fantastisch eigen doelpunt van onze gelegenheidskeeper voor vandaag.

Vandaag starten we de wedstrijd met Willempie op de goal. Hendrik en Theunis de backposities. Roger en Witte centraal. Niels Grif, Maik, Rino en Bette op t middenveld en Niels V en Moo in de spits.

Na 1 minuut was duidelijk dat de strijdt begonnen was. Een zuivere pingel door hands werd ons ontnomen en de spitsen van Gouda waren niet opgewassen tegen de afgetrainde gestrekte benen van de verdediging van Rohda 7.

Helaas was een verkeerde optelsom van de scheids het noodlot van het doelpunt tegen. Theunis werd bekend met de nieuwe voetbalwet. 10 minuten afkoelen bij overigens terecht geel.

Onze gelegenheidskeeper hield zijn doel leeg tot 8 minuten voor rust. Een onnodig doelpunt tegen met 10 man.

In de rust werden we met het het kei harde leven geconfronteerd. Vinnie deed het woord en vertelde ons dat moeders Anky na 11 maanden de strijdt tegen kanker heeft verloren en overleden is. Vinnie….respect dat je ons kwam supporten en gecondoleerd namens het gehele Rohda 7. Na de woorden van Vinnie moesten we de concentratie weer bij de wedstrijd krijgen.

De tweede helft begon met een aantal kansen voor Rohda 7. Helaas stond bij Gouda een keeper die alle geluk van de wereld had en …. ik was de tel kwijt maar minimaal 10 geweldige reddingen had zodat het spannend bleef.

 

Inmiddels met Niels Grif op t doel en een geweldige inzet kregen we toch nog een doelpunt tegen. 2-0. Wanneer we nu nog een goal tegen kregen hadden we vierde geworden maar gelukkig konden we het verlies beperken en hebben we plaats 3 weten te behouden.

Dit was de laatste wedstrijd van een geweldig seizoen,
waar we mee hebben gestreden om het kampioenschap,
Gezelligheid voor op heeft gestaan.
In de watten gelegen zijn door onze sponsor WELEX.
Gezellige etentjes hebben gehad.
Gezellige pokeravondjes,
te gezellige donderdagavond borreltjes,

dit alles door het superteam ROHDA 7

Ook hebben we met zijn allen als team onze trouwe supporter en vader van Niels en Maik verloren, maar dankbaar zijn we voor het vaste support van de moeder (en opa)  van Niels en Maik.

Alles bij elkaar is Rohda 7 een top team en zullen we volgend jaar weer mee gaan strijden om de koppositie.

Namens Rohda 7…..tot volgend seizoen in de achtste klas

wed verslag5.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie