Home » Rohda’76 degradeert naar vierde klas
R1 3 mei 14

Rohda’76 degradeert naar vierde klas

Door Beheerder | 4 mei 2014 | Nieuws

Door een 1-2 nederlaag thuis tegen VVOR viel voor Rohda’76 het doek. Met nog een competitiewedstrijd te gaan betekende het verlies rechtstreekse degradatie naar de vierde klas.

Tegen VVOR was winst geboden om uitzicht te blijven houden op prolongatie van het derdeklasserschap. Daar kwam het niet van. Halverwege de wedstrijd keek het team van Joop Böckling tegen een 0-1 achterstand aan. Daar had de scheidsrechter een rol in. Die ‘vergat’ net voor de rust de bal op de stip te liggen, toen Arnoud Troost binnen de zestien werd neergesabeld. En toen Rohda’76 aan het begin van de tweede helft zelf enkele mogelijkheden onbenut liet, maakte VVOR er wel 0-2 van. Tien minuten voor tijd bracht Troost de spanning terug, 1-2. In de blessuretijd miste Chris Nap nog een uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker. Die misser illustreerde misschien wel het verloop van het hele seizoen: het was het allemaal net niet. Aanstaande zaterdag sluit Rohda’76 de competitie af met een uitbeurt bij Victoria’04. De wedstrijd begint om 14.30 uur.