0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 sluit af met verlies
4e Klasse

Rohda’76 sluit af met verlies

Door Beheerder | 11 mei 2014 | Nieuws

Voor Rohda’76 stond er de laatste competitiewedstrijd niets meer op het spel. Vorige week was de degradatie naar de vierde klas al een feit. Tegenstander Victoria’04 had nog alle belang bij een goed resultaat om ook volgend seizoen verzekerd te zijn van een plaats in de derde klas. In die opzet slaagde de ploeg uit Vlaardingen door Rohda’76 met een 2-0 nederlaag terug te sturen naar Bodegraven. Die stand prijkte halverwege de wedstrijd al op het scorebord. Door dit resultaat moet Gouda via een nacompetitie het vege lijf zien te redden. Komend seizoen mag trainer Boris van Es proberen de clubtop van Rohda’76 weer terug te brengen naar de derde klas.

4e Klasse


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie