Door Beheerder | 18 mei 2014 | Nieuws

De laatste wedstrijd van het seizoen is onze eerste avondwedstrijd!
We moesten om 17.45 uur bij Rohda voor een uitwedstrijd tegen RVC ’33 F5 verzamelen.

Het hele team was compleet en zodra het tenue aangetrokken was, rook de F5 het gras.

Wat speelde de F5 weer goed. Bram scoorde 1-0 en 2-0. RVC ’33 F2 scoorde net voor rust de 2-1.
Na de rust bleef de F5 gretig spelen, Bram scoorde de 3-1, RVC 3-2 en Bram maakte ook het laatste doelpunt 4-2.
Na het schieten van de penalty’s ging de F5 met z’n allen op de foto.
Wat een verschil met de eerste wedstrijd in november, het zijn al echte voetballers!
Erik-Jan en Jasper de leiders van de F5, bedankt voor jullie tijd en inzet! Elke maandagavond kregen wij als ouders

een mailtje met alle informatie voor de zaterdag, het bijhouden van het schema wissel/keeper en

natuurlijk de aansporingen en complimenten langs de lijn en bij het doel!!! Dank jullie wel!