0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sponsor van mei 2014: DCS
Dik Bulk

Sponsor van mei 2014: DCS

Door Beheerder | 12 mei 2014 | Nieuws

Voor dit seizoen alweer de laatste sponsor aan het woord in de rubriek ‘Sponsor van de maand’. In dit onderdeel laten wij onze weldoeners aan het woord en lichten zij hun bedrijf toe, maar ook waarom ze verbonden zijn aan Rohda’76.

 

De familie De Groot gaf als laatste het stokje door aan Dik Bulk. Hij legt uit wie ze zijn, wat het bedrijf precies doet en waarom DCS sponsor is bij Rohda’76.

 

Dik Bulk

 

Rohda stamt uit het jaar 1976, en uw bedrijf?

Sinds 1 oktober 2000 ben ik met mijn schoonmaakbedrijf DCS gestart. In 2010 heb ik ook nog een bedrijf GRI gekocht wat zich bezig houdt met het polijsten van krassen en cementsluier in gevelglas en krassen in autoruiten. Beide bedrijven zijn shirtsponsor van een jeugdelftal.

 

Over u en uw onderneming:

DCS Schoonmaakorganisatie is een Bodegraafse, professionele hands-on organisatie dat met de kernwaarden snelheid, vakkennis en enthousiasme succesvol is in haar dienstverlening. Bekijk hier het introductiefilmpje van DCS voor een korte kennismaking.

 

Hoe lang bent u al sponsor van Rohda ‘76?

Het moet ergens in 2002 zijn geweest toen ik Dik de Jong tegen het lijf liep. Hij vroeg mij of ik eens naar de kantinevloer van Rohda wilde kijken. Ja, en als je eenmaal binnen bent………………….!!!

 

De reden om Rohda ’76 te sponsoren:

Als MKB-er is het goed om plaatselijke sportverenigingen te helpen hun doelstellingen te verwezenlijken. Persoonlijk kom ik uit Noordwijk en heb  zowel bij Noordwijk als bij SJC gevoetbald. Hier kende ik de drie Bodegraafse voetbalverenigingen alleen van naam. Het Rohda concept om bedrijven te benaderen hun diensten te verruilen voor reclame-uitingen sprak mij bijzonder aan.

 

Als laatste: wat vindt u nou echt kenmerkend voor Rohda ‘76?

Dan haak ik toch weer in op het onderwerp bedrijfsdiensten in ruil voor reclame. Helaas is het een gegeven dat steeds meer verenigingen kampen met een steeds kleiner wordend team van vrijwilligers. Het feit dat Rohda dit al in een vroeg stadium erkend en hier actie op onderneemt zegt iets over de manier waarop deze vereniging zijn zaakjes op orde heeft. Dit sluit perfect aan op mijn visie van ondernemen. Een voetbalvereniging is tenslotte ook een bedrijf!

 

76 wie is de volgende sponsor van de maand en waarom?

Volgende maand wil ik graag dat Adri Oskam (Stukadoors & aannemersbedrijf OSKAM) zijn verhaal vertelt.

De eerstvolgende sponsor van de maand is Adri Oskam van Stukadoors & aannemersbedrijf OSKAM. Na de zomerstop komen we terug met deze rubriek. Houd de website dus in de gaten!

 

Benjamin Rutjens

Rohda’76 (sponsorzaken) 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie