0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Thuis toernooi 24 mei
E4 24 mei 14

Thuis toernooi 24 mei

Door Beheerder | 25 mei 2014 | Nieuws

 

Na een periode van geen wedstrijden en trainingen was er eindelijk het thuis toernooi. Nadat wij als E4 de competitie als tweede waren geëindigd en ik een fantastisch cadeau heb gehad van de spelers van de E4 waren de jongens erg gemotiveerd om het toernooi te winnen. Helaas was onze spits , Schnider er vandaag niet bij!!

 

 De eerste wedstrijd was nog een beetje onwennig, maar werd wel terecht gewonnen met 2-0!

De tweede werd reglementair gewonnen doordat woerden niet was komen opdagen,hier baalden de jongens stevig van. Maar helaas dit gebeurt ook.

 

De derde wedstrijd was het gevoel bij de jongens er weer en werd er erg goed positie spel gespeeld en werd deze wedstrijd dan ook met overmacht gewonnen  4-0 voor de jongens van de E4. Waarvan Yorick er 2 maakte.

 

De vierde en laatste wedstrijd mochten we op het hoofd veld spelen. Deze wedstrijd moesten we winnen om eerste te worden. De jongens waren zich hier van bewust maar van enige spanning was geen sprake! Wel zag je bij de jongens een mooie vorm van zelf verzekerdheid en zelfvertrouwen. En wist je al dat het goed kwam. En dat kwam het !! het score verloop was ook wel spannend , al kwamen wij 3-0 voor,daarna de 3-1 en 4-1. Toen hebben wij een bluf wissel gedaan ! En Brian in de spits gezet en Xander op doel(brian had het de hele dag erg “druk”gehad). Hierdoor kregen wij toch nog een doelpunt tegen en werd het  4-2.

 

Wij speelden de wedstrijd verder goed uit en kregen nog veel kansen waar er twee er nog van ingingen waar van Finn er 1 maakte op aangeven van….. ja ja  onze keeper die inviel als spits! Dit doelpunt is op video vast gelegd en zal ook net als een aantal fotos toegevoegd worden op de Rohda site bij de pupillen E4

He Kanjers ook bedankt voor Het watergevecht na afloop!

 

Jullie trotse leider!!

 

{youtube}Y7nK_gZ7lak{/youtube}

 

E4 24 mei 14

 

 

Deze mooie bal heeft Harro gehad van de spelers

 

bal harro

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie