0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club zwaait Oranje uit
Rohda76.RBC.B 1024x768

Rohda Business Club zwaait Oranje uit

Door Beheerder | 7 juni 2014 | Nieuws

De Rohda Business Club (RBC) greep de ‘uitzwaaiwedstrijd’ van Oranje aan voor weer een ontspannen netwerkbijeenkomst. Het 22-koppige gezelschap zocht een plaatsje op de tribune bij de oefeninterland Nederland-Wales. Voorafgaand aan het bezoek in de Amsterdam Arena, prikten de ondernemers en middenstanders een vorkje in restaurant De Florijn in Nieuwerbrug. Hans Hoogenboom van Hoogenboom Tours, ook lid van de RBC, stelde een bus beschikbaar om de Bodegravers naar het stadion te rijden. Dat Nederland het vriendschappelijke potje met 2-0 won, was een mooie bijkomstigheid.

De RBC groeit nog steeds. De teller staat inmiddels op bijna 30. De leden komen enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals de wedstrijd van Oranje. Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.

 

Rohda76.RBC.B 1024x768

 

De leden van de Rohda Business Club bij de Amsterdam Arena. 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie