0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de toernooicommissie
Toernooi 31 mei 14

Van de toernooicommissie

Door Beheerder | 1 juni 2014 | Nieuws

Via deze weg  wil de toernooicommissie iedereen bedanken die  heeft geholpen bij de toernooien die wij dit jaar  hebben georganiseerd . Zonder de hulp van al die vrijwilligers hadden wij dit niet gered . Ook willen wij de sponsoren nog een keer bedanken want dankzij hun steun konden wij dit jaar 750 kinderen een plezierige dag geven op ons complex .Ik denk dan ook dat we kunnen terug kijken op drie geslaagde dagen.

 

Op 2de paasdag hadden we het D1 en D2 toernooi . Dit was een toernooi van een aardig niveau en met leuke amateurverenigingen van naam . De eerste prijs ging in de D1 poule naar Soccer Boys D1  in de D2 poule was de D2 van DSO/Ultrajectum de sterkste.

 

Verleden week was de dag voor de E en F pupillen.  Het was weer mooi om te zien hoeveel kinderen  plezier beleefde op ons toernooi  met natuurlijk de springkussen , Cup Schieten en nieuw dit jaar Stropdas schieten  .Verder waren we trots dat we gasten uit Engeland hadden die zich ook prima vermaakten op ons toernooi . Ook werd er natuurlijk gevoetbald . De winnaars waren dit jaar .

 

Northwood FC U11 (Eng) , Rohda’76 E3 , Rohda’76 E4 , RKDEO E4 , RKDEO E13 , Rohda’76 F1 ,VV Wilhelmus F7 , VV Wilhelmus F8 , FC Zoetermeer F9.

 

Zaterdag 31 mei was gereserveerd voor de meiden van de MB en MC. Ondanks vier laten afzeggingen was het een gezellige dag . Met toch wel als hoogte punt het duo voetbal  waar niet alleen de speelsters maar ook de toeschouwers veel plezier beleefde.

 

De winnaars bij de MB ging naar MSV’71 uit Maassluis en bij de MC ging de eerste plaats naar Soccer Boys MC1.

Ook volgend jaar gaan wij zeker weer een paar toernooidagen organiseren voor de jeugd . En wij hopen dat het dan net zo leuk en gezellig word als dit jaar.

 

Wij als toernooicommissie wensen iedereen vast een prettige vakantie en tot volgend seizoen .

Evelyn Valk & Ehrhard van Dijk

 

Toernooi 31 mei 14

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie