0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 komt weer in aktie

Rohda’76 komt weer in aktie

Door Beheerder | 21 juli 2014 | Nieuws

 

 

altDe zomervakantie in deze regio is amper een week oud of de selectie van Rohda’76 begint al weer aan zijn eerste training. Op zaterdag 26 juli geeft trainer Boris van Es vanaf 11.00 uur zijn eerste voetballessen aan de hoofdmacht van de blauwhemden. Dan heeft hij zes weken de tijd om het elftal voor te bereiden op de start van de competitie. In die seizoenouverture op zaterdag 6 september beginnen de Bodegraafse voetballers met een uitbeurt in en tegen Lopik. Een week later volgt de eerste thuiswedstrijd tegen Bergambacht. Voor die tijd speelt het elftal nog enkele oefen- en bekerwedstrijden. Voor de strijd om de KNVB-beker is Rohda’76 gekoppeld aan DOSR (za), Zoetermeer en Floreant (zo). Op de foto de nieuwe trainer Boris van Es

 

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie