Home » Klinkende overwinning voor Rohda’76 1
R1 26 aug 14

Klinkende overwinning voor Rohda’76 1

Door Beheerder | 26 augustus 2014 | Nieuws

Rohda’76 1 speelde een prima partij tegen Floreant 1, al was het Floreant die na 10 minuten de score door een strafschop opende. In de 12e minuut werd er een speler van Floreant uitgestuurd wegens natrappen. Hoewel je vaak ziet dat een ploeg het moeilijk heeft om tegen 10 man te spelen, deed Rohda het prima door de bal met goed combinatie voetbal rond te laten gaan. Voor de rust waren het Jaap Veldhuizen en Mark Blanken die de ruststand van 1-2 op het bord zette. Na de rust ging de machine helemaal goed draaien en speelden ze Floreant van de mat. Het waren Arnoud Troost 2x Mark Blanken 2x ( een vals hattrick voor Mark) en Jaap Veldhuizen die uiteindelijk de stand van 2-7 maakte.