0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en Rabobank trekken samen op

Rohda’76 en Rabobank trekken samen op

Door Beheerder | 1 augustus 2014 | Nieuws

Voetbalvereniging Rohda’76 prijst zich gelukkig met veel sponsoren. Zonder deze financiële weldoeners zou het de zaterdagvierdeklasser niet lukken de eindjes aan elkaar te knopen. Wie het sportpark van Rohda’76 aan de Broekveldselaan betreedt, stuit op de namen van veel sponsoren. Vooral van lokale ondernemers. Maar ook bedrijven van buiten Bodegraven ontbreken niet. Die namen prijken op reclameborden, shirts, tassen, programmaboekjes en de website (www.rohda76.nl). Om maar een paar uitingen te noemen.


Veel ondernemers en bedrijven zien Rohda’76 als een aantrekkelijke partner. Zo ook de Rabobank. Die is al enige jaren verbonden als hoofdsponsor aan Rohda’76 en plakt er nog een jaar aan vast. Op de shirts waarin het eerste elftal speelt, glimt ook dit seizoen de naam van de hoofdsponsor. Kantoordirecteur Willem Zuyderduyn van de Rabobank en Rohda-voorzitter Arjan Griffioen zetten hun handtekening onder het sponsorcontract.
 

alt


Rabo-directeur Willem Zuyderduyn (links) en Rohda-voorzitter Arjan Griffioen bezegelen de samenwerking met een handdruk.


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie