0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wisselende prestaties van Rohda’76 in oefenperiode
Rohda 1 Max Heij 14 aug 14 1024x683

Wisselende prestaties van Rohda’76 in oefenperiode

Door Beheerder | 24 augustus 2014 | Nieuws

Rohda’76 heeft er inmiddels een reeks trainingen en enkele oefenpotjes op zitten in het nieuwe seizoen. Vorige week zaterdag tegen Sportief wonnen de blauwhemden overtuigend met: 6-2. Het half dozijn treffers kwam van Chris Nap (2), Roel Weerheim, Mark Blanken, Arnoud Troost en Senad Cerimovic. In de beker ging het minder. Thuis tegen Zoetermeer verloren de Bodegravers met 2-1. Het doelpunt van Dick van Dam kon daar niets aan veranderen. En afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen derdeklasser Hellevoetsluis ging de winst richting kust (1-3). Chris Nap schoot raak vanaf 11 meter.

Rohda 1 Max Heij 14 aug 14 1024x683

Inmiddels zijn alle selectiespelers teruggekeerd van vakantie en kan de nieuwe coach Boris van Es het eerste elftal gaan smeden. ,,Van de spelers die er zijn krijg ik een goede indruk,’’ vat Van Es samen. ,,Wat ik erg positief vind, is dat het veelal jonge spelers zijn die erg gretig zijn. Dat is erg prettig. Dus mijn eerste indruk is prima. We gaan een goede basis neerleggen voor de aankomende jaren. En als deze groep bij elkaar blijft, dan zit hier veel potentie in,’’ kijkt Van Es vooruit. 
Max Heij namens Rohda’76 aan de bal in het bekerduel met Zoetermeer voorzet af te leveren. Foto: Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie