Vandaag verzamelden Rohda E5 om 8.15 uur bij VV Bodegraven om een derby tegen de E2 te spelen.
Dit keer waren we helemaal compleet en de jongens hadden er zin in.

Jan-Willem heeft iedereen een positie in het veld gegeven en aangegeven dat je door het goed overspelen van de bal

meer kans op winst hebt.
De eerste helft moest de E5 tegen de zon in kijken en lukte het niet om voor rust een doelpunt erin te krijgen, terwijl VV Bodegraven vijmaal de bal in het doel kreeg.
Na de rust en motiverende woorden van Jan-Willem probeerde de E5 er minimaal gelijkspel uit te halen.
Huibert opende met 5-1 vervolgens Younes met 5-2. Het overspelen, de motivatie en de zon zakte even weg waardoor het op 7-2 kwam.
Eric maakte er 7-3 van, Bodegraven scoorde er nog één (8-3) en Niels maakte de wedstrijd met 8-4 af.