0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gebruik je JUMBO-pas voor Rohda’76
JUMBO-pas 800x533

Gebruik je JUMBO-pas voor Rohda’76

Door Beheerder | 5 september 2014 | Nieuws

Nog even en Bodegraven telt 2 JUMBO-winkels. Die komen in de plaats van de C1000-vestigingen aan het Raadhuisplein en de Vromade.

Nu al kun je aan de kassa van de C1000 aan de Vromade een JUMBO-voordeelpas vragen. Die is gratis. Met zo’n pas kun je sparen voor gratis artikelen of exclusieve deals bij lokale winkels en bedrijven.

Maar met die pas kun je ook geld verdienen voor Rohda’76. Registreer je op www.voordeelpas-bodegraven.nl. Naast je pasnummer en controlenummer kun je dan de naam Rohda’76 aanvinken. Dat aanvinken kan overigens pas als de JUMBO aan het Raadhuisplein opent. Dat is op woensdag 17 september.

Bij iedere keer dat je dan boodschappen doet bij de JUMBO – op vertoon van je voordeelpas – levert dat Rohda’76 geld op. De actie is vergelijkbaar met de muntjesactie van enkele jaren geleden van de C1000. Toen hield de vereniging daar ongeveer 1.000 euro per keer aan over

JUMBO-pas 800x533


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie