0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gretig Rohda’76 wint met speels gemak
Rohda 1 13 sep 14 Rick Kattenberg 1024x663

Gretig Rohda’76 wint met speels gemak

Door Beheerder | 14 september 2014 | Nieuws

 Het kostte Rohda’76 nauwelijks moeite om het bezoekende Bergambacht van zich af te schudden. Met twee vingers in de neus freewheelden de blauwhemden naar een 5-0 overwinning. Bij de rust zat het team van coach Boris van Es al op rozen.  Chris Nap (2) en Mark Blanken drukten voor de pauze het verschil uit in doelpunten, 3-0.
Rohda 1 13 sep 14 Rick Kattenberg 1024x663
In deel twee eenzelfde wedstrijdbeeld met Rohda’76 als bovenliggende partij. Arnoud Troost schilderde zijn handtekening onder de 4-0. Het mooiste doelpunt bewaarden de Bodegravers voor het laatst. Een fraaie aanval over de linkerkant had het hoofd van de jonge Rick Kattenberg als eindstation. Die knikte de 5-0 eindstand binnen. Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij IFC. Voor zover je daar na twee speelrondes over kan spreken, gaat het hier om een topper. Ook de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht vergaarde tot nu toe zes punten. Het beginsignaal klinkt om 15.00 uur.
Rick Kattenberg kopt de 5-0 binnen. Foto: Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie