0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ´76 7 – SPV ´81 3
voetbal plaatje speler rohda

Rohda ´76 7 – SPV ´81 3

Door Beheerder | 21 september 2014 | Nieuws

Vandaag stond de beker wedstrijd Rohda 7 tegen SPV 3 op het programma.

Op het geweldige tijdstip van 16.15 uur stond de aftrap op het hoofdveld gepland.

Vooraf wisten we dat we 1 punt nodig hadden om een plaats af te dwingen in de volgende ronde van het bekertoernooi. Het was dan ook weer een ouderwetse bekerwedstrijd. Vooraf hadden we 12 spelers van Rohda 7 echter Kees Slap ontbrak vanwege waarschijnlijk werk, Rino probeerde  vooraf op een hoger niveau nog een wedstrijdje mee te voetballen wat hij moest bekopen met een hamstring blessure zodat we 10 man van Rohda 7 hadden.

 

Omdat onze coach, aanvoerder en het Rechter Been van El Kapitein Sebas ontbrak, Maarten V. in het vliegtuig zat voor een rondreisje Amerika nam Basinas de belangrijke taak op zich om toch 11 man het veld in te krijgen. Met dank aan Ferdi, Rien en Coen konden we van start. Start opstelling. Moo op doel – verdediging bestond uit Roger, Niels Grif, Basinas en Witte – middenveld Coen – Mikey – Linge – Bette en de aanval uit Shilt & Niels V.

 

De wedstrijd begon rommelig aan beide kanten. Rohda 7 maakte geen fitte indruk wat ook terecht was. Niels Grif had nog een wedstrijd in de benen van de avond ervoor, Basinas gaf na de zware training van afgelopen donderdag al aan dat hij niet wedstrijdfit was en Witte had na aller eerlijkheid 90 minuten gefloten bij Rohda 4 en zowel Ferdi, Rien en Coen hadden 90 minuten in de benen in de derby tegen Bodegraven.

 

Toch was het Bette die de 1 – 0 op het scorebord liet verschijnen. Overigens heb ik niet gekeken of het score bord op veld 1 wel werkte. Na de 1 – 0 was het onze gelegenheidskeeper Moo die de ene na de andere prachtige redding wist te maken en zijn hok voorlopig leeg hield. Niels V. maakte de 2 – 0 door een schot die alle kanten op dwarrelde en tussen de handen van de keeper het net in rolde. Dit was dan ook de ruststand.

 

In de rust besloten we lekker door te ballen en de score uit te bouwen. Terwijl iedereen nog aan zijn bakkie thee zat werden we alweer verzocht door de scheids het veld te betreden om zo snel mogelijk aan de derde helft te beginnen.

 

Tweede helft begon uitstekend en Shilt tikte de 3 – 0 binnen na een perfecte voorzet. Rohda 7 dacht dat de wedstrijd gespeeld was en werd wat nonchalant en conditioneel konden we het niet meer voorlopen. SPV tikte de 3 – 1 binnen en kreeg vertrouwen. Het was Niels V. nog die met een geniaal hakje de 4 – 1 maakt om het vertrouwen weer weg te halen bij SPV. Helaas bleef SPV vertrouwen houden en door een collectief falen kwam SPV terug naar 4 – 3. Het was dan ook bijna terecht geweest als SPV door hun inzet nog op 4 – 4 zou komen wat ook gebeurde maar niet terecht. Moo had een 1 op 1 duel met de centrale middenvelder van SPV. Moo kwam uit en deze centrale middenvelder begon te schreeuwen. Hulpvaardige Moo keerde wel de bal welke weer het veld in rolde maar schrok van het gegil van de SPV speler en hulpvaardig dat Moo is ging hij zijn medeleven tonen aan de middenvelder echter hun spits ging door en scoorde de 4 – 4 waarna de middenvelder spontaan genezen was.

 

Na de aftrap floot de scheids direct af en hadden we de benodigde punt binnen om door te gaan in de beker. Proficiat Rohda 7. Op naar de dubbel!!!

 

De wedstrijd van vandaag snel vergeten (wel wetende dat we onze “sportieve revanche” in de competitie tegen SPV kunnen nemen)  en ons richten op volgende week waar we om 16.15 uur de competitie starten tegen Sportlust ´46 op het sportpark Cromwijck in Woerden.

 

Tot volgende week.

 

 

Marcel v/d Steen

voetbal plaatje speler rohda 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie