0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 beloftevol uit de startblokken
Rohda 1 Chris Nap 6 sep 14 1024x702

Rohda’76 beloftevol uit de startblokken

Door Beheerder | 7 september 2014 | Nieuws

Met een 2-3 overwinning in en bij Lopik is Rohda’76 de nieuwe voetbaljaargang uitstekend begonnen. De benauwde zege kreeg overigens pas in blessuretijd gestalte. Reinier Bos was de gevierde man. De speler die maanden lang door een blessure aan de kant bleef, prikte in de extra tijd de 2-3 op het scorebord. ,,Verdiend,’’ vatte trainer Boris van Es de wedstrijd samen. ,,Want ik vond dat wij de betere ploeg waren.’’ Maar makkelijk ging het niet. De Bodegraafse oefenmeester zag zijn team namelijk eerst op een 1-0 achterstand komen. Nog in dezelfde minuut herstelde Chris Nap met een rake kopbal het evenwicht, 1-1. Een intikkertje van Arnoud Troost hielp de bezoekers zelfs aan een 1-2 voorsprong. ,,Als we toen de 1-3 hadden gemaakt, dan was de wedstrijd gespeeld geweest,’’ analyseerde Van Es. Het liep anders. Nog voor de thee kwam de thuisclub langszij door een benutte strafschop, 2-2.


In het tweede bedrijf had Rohda’76 het betere van het spel. Toch leek de wedstrijd op een remise af te steven. Tot het gouden moment van Bos die in de toegevoegde tijd de driepunter veilig stelde, 2-3.
Aanstaande zaterdag 13 september komt Bergambacht naar Bodegraven. De gasten wonnen ook hun eerste wedstrijd met 3-1 van SPV’81. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Rohda 1 Chris Nap 6 sep 14 1024x702


Chris Nap soleert door de Lopik-defensie.
 
Foto: Kees van der Wilk.


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie