Home » Rohda’76 E5 – VEP E8
E5 6 sept 14

Rohda’76 E5 – VEP E8

Door Beheerder | 6 september 2014 | Nieuws

Om acht uur stonden de jongens van E5 vol verwachting in de kantine van Rohda. Nieuw team, nieuwe leider, en voor sommige zelfs de eerste wedstrijd.
Om half negen begon de thuiswedstrijd tegen VEP E8. Niels als doelman. Thom, Sem en Tobias verdediging. Daan en Koen middenveld en Erik spits.
De E5 speelden goed over en met een goede verdediging en keeper werd het 0-3 voor rust.

Na de rust werden de posities verwisseld en ging de E5 vol goede moed het veld op. Erik en Thom scoorden beiden een mooi doelpunt. Dit keer was de tegenstander sterker en floot de scheidsrechter met 2-9 af.

Jongens jullie hebben goed gespeeld en dit gaat een mooi en sportief voetbalseizoen worden!