0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 incasseert eerste nederlaag
R1 20 sep 14

Rohda’76 incasseert eerste nederlaag

Door Beheerder | 22 september 2014 | Nieuws

In Hendrik-Ido-Ambacht is Rohda’76 tegen zijn eerste competitienederlaag aangelopen. Thuisclub IFC bleef met 1-0 aan de goede kant van de score. Beide ploegen wisten weinig kansen te creëren. Daarom was het ook niet vreemd dat halverwege de wedstrijd nog steeds sprake was van een brilstand.
R1 20 sep 14
De fysiek sterke Ambachters namen tien minuten na de rust een voorsprong. Een vrije trap werd bij de eerste paal achter doelman Jeroen Kok gekopt, 1-0. Na die treffer trok de thuisclub zich massaal terug en loerde op de counter. Rohda’76 kon daar weinig tegenover stellen. Toch doken Joël Branger, Chris Nap en Jaap Veldhuijzen nog gevaarlijk op voor het doel, maar zonder resultaat. Komende zaterdag kan Rohda’76 zich revancheren. Dan komt het nog ongeslagen Lekkerkerk naar de Broekveldselaan. De bezoekers speelden wel een wedstrijd minder. Aanvang 14.30 uur.
Op de foto: 
Ook Reinier Bos kon het tij niet keren. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie