0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 richt zich op competitiestart
Rohda 1 30 aug 14 Max Heij 800x545

Rohda’76 richt zich op competitiestart

Door Beheerder | 1 september 2014 | Nieuws

Na drie speelronden voor de KNVB-beker kan Rohda’76 zich volledig richten op de competitie. Die begint voor de Bodegravers aanstaande zaterdag 6 september met een uitbeurt in en tegen Lopik. Nadat Rohda’76 de eerste bekerwedstrijd van Zoetermeer (1-2) verloor, overtuigde het team van trainer Boris van Es met een 7-2 overwinning bij Floreant. De van de A-junioren overgekomen Mark Blanken eiste een hoofdrol op. De jonge speler liet het net 3 keer bollen. Jaap Veldhuizen (2) en Arnoud Troost (2) zorgden voor de rest van de zevenklapper.

Rohda 1 30 aug 14 Max Heij 800x545

Afgelopen zaterdag bleef Rohda’76 uit tegen DOSR op 1-1 steken. Vanaf de penaltystip zette Tom Kleuver het elftal op voorsprong, maar de ploeg uit Roelofarendsveen herstelde later het evenwicht. Aan Rohda-kant viel het debuut op van de 17-jarige Herman Berends. Een nederlaag, zege en remise waren voor Rohda’76 niet voldoende om plaatsing voor de volgende bekerronde af te dwingen. Aanstaande zaterdag vallen er punten te verdienen die er echt toe doen. De wedstrijd tegen Lopik begint om 14.30 uur. 
Max Heij namens Rohda’76 aan de bal. Foto: Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie