0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 tankt zelfvertrouwen
Rohda76 1 27 sep 14 Mark Blanken 1024x683

Rohda’76 tankt zelfvertrouwen

Door Beheerder | 28 september 2014 | Nieuws

Na de 1-0 nederlaag vorige week tegen IFC heeft Rohda’76 zich weer knap opgericht. Het team van coach Boris van Es stuurde het nog ongeslagen Lekkerkerk met lege handen huiswaarts: 4-1. Chris Nap was de eerste die de nare bijsmaak van een week geleden wegspoelde, 1-0. Toch wilden de gasten niet meewerken aan een Rohda-feestje en kwamen langszij, 1-1. Dankzij Esli Westmaas bleef Rohda’76 halverwege de wedstrijd aan de goede kant van de score, 2-1.
In deel twee had de thuisclub het even moeilijk. ,,Lekkerkerk kreeg wel een paar kansen op 2-2, maar uiteindelijk hebben we verdiend gewonnen,’’ stelde trainer Boris van Es na afloop tevreden vast. Arnoud Troost deed er nog een schepje bovenop. ,,Toen we 3-1 hadden gemaakt waren we heer en meester,’’ blufte de aanvaller. Daar had hij een goede reden voor. De aanvaller nam de 3-1 voor zijn rekening. Daarna kwamen de gasten met 10 man te staan omdat Lekkerkerk al drie keer had gewisseld en er een man met een blessure er van af moest. Van de extra ruimte die daardoor ontstond, maakte Troost dankbaar gebruik. Hij bepaalde met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 4-1.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Streefkerk, de nummer twee van de ranglijst. De wedstrijd aan de andere kant van de Lek begint om 14.30 uur.
Rohda76 1 27 sep 14 Mark Blanken 1024x683
Mark Blanken wordt op de huid gezeten.
Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie