0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag van de zomer (7e elftal)
Vankantie voetbal

Verslag van de zomer (7e elftal)

Door Beheerder | 10 september 2014 | Nieuws

Na een uitermate gezellig en geslaagd seizoen 2013-2014 bleef het 7e in de slotfase van de competitie helaas net buiten de prijzen.
Ook al vond de KNVB dat wij een promotie naar de 7e klasse verdiend hadden vonden we zelf dat het op het veld verdient moest worden. Wij besloten dus nog een jaartje 8e klasse te blijven spelen. De belangrijkste overweging hierbij is het feit dat wij voor het nieuwe seizoen niet langer „het 7e” konden blijven aangezien het 6e na een paar beroerde jaren eindelijk zover is gedegradeerd dat wij ze bij 1 promotie voorbij streven. Gezien de slechte naam van het 6e gaan we natuurlijk niet onze goede teamnaam opofferen. En ja, dit is dus meteen een uitdaging aan het 6e: wie van de twee teams gaat dit jaar beter presteren in de 8e klasse?

In elk geval zijn de we gehele zomer al elke donderdagavond volop in training om iedereen straks afgetraind aan de competitie te laten beginnen. De trainingen zijn 1 groot festival: mooie aanvallen, schitterende doelpunten en combinaties, maar vooral lachen om fouten, de “trap” techniek van Rino en Vincent in de duels, de slalomacties van Kees of de aanvallende impulsen van Whiteman die ineens sporadisch denkt spits te zijn. Uiteraard gevolgd door kampvuurverhalen en een kratje pils. U begrijpt al waar de prioriteit ligt. Bij het voetbal natuurlijk.
Daarnaast zijn we gedurende de zomer ook nog eens wedstrijdfit gebleven door een zomeravond wedstrijdje in een weiland in Ter Aar (eenvoudige overwinning) en een oefenwedstrijdje in de zaal tegen Futsal 5 (dat geheel onverdiend werd verloren).

De openstaande rekeningen van vorig seizoen zijn traditiegetrouw ook weer helemaal recht getrokken bij een middagje paintball. Daar bleek dat met name Rino wat te verduren kreeg. Geheel terecht natuurlijk.

HEET HEET HEET FROM THE PRESS: (OUD) TRANSFERNIEUWS!

Wij hebben ons voor het nieuwe seizoen weer goed kunnen versterken door het aantrekken van 2 transfervrije spelers: 
Als eerste komt ons aller voormalig opperhoofd, aanvallende rechtsachter met lekkere voorzet en vaste penaltynemer Teunis van der Neut weer mee spelen. Het bleek dat wij het enige team waren dat doorhad dat hij weer fit is geraakt na zijn slepende blessure en wij konden hem dus gemakkelijk binnen hengelen. 
Daarnaast heeft een man met de schat aan ervaring van ooit eens 5-minutes-of-fame in het 1e, beter bekend als “het broertje van de voorzitter” en uiteraard de meest kopsterke linkspoot van Rohda: Niels Griffioen eindelijk toestemming om na jaren afwezigheid op de grasvelden weer op de zaterdagmiddag te komen voetballen. Hij heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in de zaal wat niet onopgemerkt is gebleven. Dit gaat ons combinatievoetbal uiteraard zeer ten goede gaat komen!
Welkom aan boord mannen!

Helaas heeft 1 speler het trouwe nest verlaten, Roy van de Maas heeft naast het agentje spelen geen tijd meer voor voetbal op de zaterdagmiddag. Dit was overigens afgelopen seizoen al goed merkbaar met slechts 2 optredens in het blauw-wit. Roy, je bent welkom om nog eens een biertje te komen pakken op zaterdag! 

Dit zorgt ervoor dat wij komend seizoen over 21 super fitte en zwaar gemotiveerde spelers kunnen beschikken waarmee wij zelfs het 1e ruim aftroeven qua (levens)ervaring!

De eerste wedstrijd duurt helaas nog even, 6 september zullen we starten in de beker waarin wij de volgende teams hebben geloot:
Siveo’60 5
Sportlust’46 14
SPV’81 3

De competitie is dit jaar als volgt:
DCV 9
DONK 2
Gouda 9
Moerkapelle 4
Olympia 3
Perkouw 4
Schoonhoven 6
Spirit 9
Sportlust’46 15
SPV’81 3

U begrijpt: wij zijn er weer klaar voor met al deze regio clubs in het vooruitzicht!
Let the games begin!

 

Vankantie voetbal


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie