Home » Zaterdag 13 september : De cijfers en foto’s
Rohda 1 13 sep 14 Rick Kattenberg 1024x663

Zaterdag 13 september : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 14 september 2014 | Nieuws

Terwijl het hele dorp in dit weekend in het teken stond van de najaarsmarkt werden er 27 wedstrijden gespeeld waarvan er 15 van werden gewonnen, 10 keer werd er verloren en er waren 2 gelijken spelen. We maakten 93 doelpunten en we kregen er 85 tegen.

Ons jonge vlaggenschip onder leiding van coach Boris v Es speelde Bergambacht 1 compleet van de mat. Voor de rust waren het Chris Nap 2x en Mark Blanken die voor een 3-0 ruststand zorgde. Na de rust waren Arnoud Troost en invaller Rick Kattenberg die trefzeker waren en zo werd het een keurige 5-0 overwinning.

Nadat pechvogel Stefan v Daalen werd vervangen door de jeugdige Herman Berends kwam de gemiddelde leeftijd van ons eerste elftal op 21.3 jaar

Voor de overige senioren gaat volgende week de laatste ronde van de beker in. Voor het 4e , 6e en 7e elftallen ziet het er goed uit om de volgende ronde te bereiken.

Vrouwen 1 verloor in een doelpuntrijke wedstrijd met 9-4 van Koudekerk VR1. Vrouwen 2 pakte een mooie 6-1 overwinning op Jodan Boys VR2.