Home » Zaterdag 20 sept. spelen we uit tegen ARC F5.
voetbal87

Zaterdag 20 sept. spelen we uit tegen ARC F5.

Door Beheerder | 21 september 2014 | Nieuws

Robin Slinger begon op het middenveld en had er veel zin in. Binnen een paar minuten passeerde hij een paar spelers van ARC en maakte een mooi doelpunt.

Rohda bleef goed voetballen en Bram ronde een mooie aanval af met een schot die via de binnenkant van de paal het net vond.

Vanaf dat moment speelde we een gewonnen wedstrijd. Onze keeper, Marc, heeft voor rust geen bal gekregen. Jonathan en Bram scoorde nog voor rust.

Met een 4 – 0 gingen we rusten. Vorige week was dit ook de ruststand en eindigde we op 11 -1. Het talrijke publiek was benieuwd of we de 2e helft weer veel doelpunten en goed spel zouden zien.

Ja en nee. Vooral Jonathan had er zin in en soleerde regelmatig door de hele verdediging heen. Hij maakte na rust nog 5 doelpunten en Justin ook nog 2. Uitslag 11 – 0.

Het spel kan nog beter en dat gaat de komende weken vast lukken als we meer tegenstand krijgen.