0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kaartje voor Jeep Oosterloo
kaart

Kaartje voor Jeep Oosterloo

Door Beheerder | 30 oktober 2014 | Nieuws

Hij heeft zich al een poosje niet meer bij Rohda’76 laten zien: Jeep Oosterloo. En vanwege gezondheidsproblemen komt hij voorlopig ook niet naar ons voetbalcomplex. In het verleden liep Jeep het vuur uit zijn sloffen voor Rohda’76. Onder andere als speler, elftalleider en redacteur van de Dug-Out, het papieren clubblad dat plaats moest maken voorwww.rohda76.nl   .

 

Jeep woont tijdelijk in Uddel. Om op te knappen. Maar zijn hart en gedachten zijn vaak bij Rohda’76. En hij zou het heel leuk vinden om af en toe een berichtje uit Bodegraven te ontvangen. Een kaartje, een briefje. Of ben je toevallig in de buurt, wip dan even bij hem aan. Dat vindt ‘ie prachtig. Lekker over Rohda’76 ouwehoeren.

Adres: JP van de Bent Stichting, Jachthuisweg 61, (appartement 24), 3888 MK Uddel

kaart

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie